Aa Aa Aa
parlAmore, in liefdevolle herinnering verbonden

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Ondanks het bovenstaande zijn er aan de op de website vermelde informatie geen rechten te ontlenen. Deze website geeft nadrukkelijk geen garantie op juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit van de vermelde informatie. Wij verzoeken u daarom bij twijfel met ons contact op te nemen.

Gebruik website

Op alle informatie, tekst en foto’s op deze website, zowel de zelfgemaakte foto’s, als de foto’s die aangeleverd zijn door derden, geldt copyright.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud of delen van deze site maakt inbreuk op intellectuele rechten en heeft juridische gevolgen. Toestemming tot het gebruik van de getoonde inhoud (of delen daarvan) op andere publiekelijk toegankelijke plaatsen, dient schriftelijk te worden verzocht. Zonder deze schriftelijke toestemming kunt u geen inhoud of delen van deze website gebruiken en/of inhoud van deze website wijzigen.

Externe links

Deze website bevat een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoekers van deze website. parlAmore kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van deze externe links.