Aa Aa Aa
parlAmore, in liefdevolle herinnering verbonden

Cadeau geven

Op dit kaartje kan op verzoek een groet of condoleance worden gezet.Heeft iemand in uw naaste omgeving een ingrijpend verlies geleden en wilt u zelf of samen met vrienden of collega’s uw betrokkenheid en medeleven uiten door een troostgeschenk te geven? Hiervoor is met name de parlAmore rouwknoop zeer geschikt.

Door het universele karakter, de tijdloze vormgeving, het bescheiden formaat en de stijlvolle verpakking is het een liefdevol cadeau voor vrouwen en mannen.
 
 

De handgemaakte, elzenhouten kistjes met de Rouwknoop en de As-Cabochon worden standaard geleverd in een elegant tasje.Hoe het werkt

Als u uw bestelling als cadeau op een ander adres wilt laten bezorgen dan geeft u dit aan op de bestelpagina. Standaard zit bij elke bestelling een onbeschreven kaartje. Het is mogelijk hierop een korte groet of condoleance te laten plaatsen (te vergelijken met het kaartje bij een bloemetje). Deze kunt u opgeven op de bestelpagina. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Wilt u uw cadeau eerst nog persoonlijker laten maken? Lees de mogelijkheden op de betreffende productpagina: Rouwknoop en As-Cabochon.