Aa Aa Aa
parlAmore, in liefdevolle herinnering verbonden

Bestellen en annuleren

U kunt een bestelling plaatsen via deze website, per e-mail of schriftelijk (per post). De bestelling is definitief zodra we uw betaling hebben ontvangen.

Bestellen via de website

Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, verschijnt er op de website een bevestiging van uw bestelling met het bestelnummer en de totale kosten, inclusief eventuele extra verzendkosten buiten Nederland.

Betalen

Tijdens het bestelproces kunt u kiezen hoe u wilt betalen:

.

Bestellen per post of per e-mail

U kunt uw bestelling sturen naar:
parlAmore
postbus 15185
1001 MD Amsterdam

of naar info@parlamore.nl

Binnen 3 dagen na ontvangst van uw bestelling ontvangt u per email of per post een bestelbevestiging met een gespecificeerde rekening.

Bestellen van een gepersonaliseerd rouwsieraad

Heeft u bijzondere wensen dan kunt u deze via het contactformulier, per e-mail of per post kenbaar maken. Na overleg over de mogelijkheden en de kosten ontvangt u van ons een gespecificeerde rekening.

Annuleren of herroepen van de aankoop

U kunt een aankoop van een rouwsieraad binnen de bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen annuleren. parlAmore stelt het op prijs als u de reden van annuleren opgeeft, maar het hoeft niet.

Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking: u mag het product slechts hanteren en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen.

Het annuleren van een bestelling van gepersonaliseerde rouwsieraden is alleen mogelijk voordat u betaald heeft.

Gedetailleerde informatie over het annuleren of herroepen staat hier op de pagina met de Algemene Voorwaarden. Maak altijd gebruik van het herroepingsformulier, van de printversie of de online-versie.

parlAmore behoudt zich het recht voor om teruggestuurde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag terug te betalen, indien het bestelde is gebruikt of beschadigd, of indien het niet in de oorspronkelijke (staat van) verpakking retour wordt ontvangen.

Voor het gemak van de lezer is de informatie hier informeel geformuleerd. Bij twijfel zijn onze Algemene Voorwaarden bepalend.