Aa Aa Aa
parlAmore, in liefdevolle herinnering verbonden

Bestellen, betalen en annuleren

U kunt een bestelling plaatsen via deze website en schriftelijk (per post). De bestelling is definitief zodra we uw betaling hebben ontvangen.

Bestellen via de website

Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, verschijnt op de website een bevestiging van uw bestelling met het bestelnummer en de totale kosten, inclusief eventuele extra verzendkosten buiten Nederland.

Betalen

Tijdens het bestelproces kunt u kiezen hoe u wilt betalen:

Bestellen per post

U kunt uw bestelling sturen naar:
parlAmore
postbus 15185
1001 MD Amsterdam

Binnen 3 dagen na ontvangst van uw bestelling ontvangt u per email of per post een bestelbevestiging met een gespecificeerde rekening.

Bestellen van een gepersonaliseerd rouwsieraad

Heeft u bijzondere wensen dan kunt u deze via een contactformulier kenbaar maken. Na overleg over de mogelijkheden en de kosten ontvangt u van ons een gespecificeerde rekening.

Annuleren

Wilt u een bestelling annuleren, dan vragen wij u een email te sturen naar info@parlamore.nl waarin u dit meedeelt met daarbij het ordernummer. De annulering zal door ons per e-mail worden bevestigd.

Heeft u al betaald, maar is de bestelling nog niet verzonden, dan ontvangt u het betaalde bedrag binnen 10 (tien) werkdagen retour op het rekeningnummer van de betaling.

Is de geannuleerde bestelling al verzonden, dan dient zij binnen 8 (acht) werkdagen na ontvangst te worden teruggestuurd naar parlAmore. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor u als besteller. U ontvangt het betaalde bedrag terug, minus de kosten die parlAmore heeft gemaakt voor de verzending van uw bestelling.

parlAmore behoudt zich het recht voor om teruggestuurde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag terug te betalen, indien het bestelde is gebruikt of beschadigd, of indien het niet in de oorspronkelijke (staat van) verpakking retour wordt ontvangen.

Het annuleren van de bestelling van een gepersonaliseerd rouwsieraad is alleen mogelijk voordat u heeft betaald.

Voor het gemak van de lezer is de informatie hier informeel geformuleerd. Bij twijfel zijn onze algemene voorwaarden bepalend.